Viestintä- ja markkinointipalvelut

Palvelumme perustuu laajaan yhteistyöverkostoon, jossa on mukana monitaitoisia luontoammattilaisia, perinteiseen sekä nettiviestintään ja markkinointiin erikoistuneita ammattilaisia ja toimistoja; valokuvaajia, graafikkoja, tekstintekijöitä, markkinointisuunnittelijoita…
Projektimme voivat olla isoja tai pieniä, yksittäisiä kokonaisuuksia tai jatkuvaa toimintaa. Toimimme pääosin kotimaassa, mutta voimme tukea myös vaikka pohjoismaihin laajentuvan yrityksen tunnettuutta.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää toiminnastamme ja mahdollisuuksistamme.

nf-icon-57x57

Luonnonvoimat toteuttaa palveluja luontoa ajatellen ja edistäen. Printtituotteissamme pyrimme ensisijaisesti käyttämään ekologisia ja luontoystävällisiä materiaaleja. Käyttäessäsi palveluitamme osallistut samalla luonnonsuojeluun, sillä aina osa palkkioistamme kohdistetaan johonkin luonnonsuojeluhankkeeseemme. Asiakkaanamme saat myös yrityksesi nettisivuille Luonnonvoimien luontomerkin.

Liity palveluntarjoajaksi

Etsimme joukkoomme lisää yhteistyökumppaneiksi viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisia toteuttamaan erilaisia toimeksiantojamme. Myös erilaisten tapahtumien järjestäjät ovat tervetulleita.

Tutustu palveluihimme

Imagoviestintä

Ilmasto lämpenee ja luonnon ääri-ilmiöt lisääntyvät. Maapallon ahdinko ymmärretään ja yritysten toimintaa tarkastellaan eettisesti. On tärkeää, että yritys toimii vastuullisesti, mutta myös viestinnässä on oltava tarkkana. Väärä mielikuva romahduttaa hetkessä yrityksen maineen. Yritys voi myös osallistua erilaisiin luonnonsuojeluhankkeisiin, ja vahvistaa niiden avulla positiivista yrityskuvaansa. Tarjoamme monipuolista kumppanuutta strategisesta suunnittelusta käytännön toteutuksiin.

 YRITYKSEN ARVOT
 YRITYKSEN TOIMINTATAPOJEN SUUNNITTELU
 YMPÄRISTÖASIOIDEN HUOMIOIMINEN
 KOULUTUS
 VIESTINNÄN SUUNNITTELU JA TOTEUTUS
 KONKREETTISET TEOT

Mainostoimistopalvelut

Luonnonsuojelu, ympäristönsuojelu ja kestävä kehitys liittyvät positiiviseen yrityskuvaan sekä teoissa että viestinnässä. Verkostomme markkinointiviestinnän ammattilaiset ovat apunasi strategian ja sisältöjen suunnittelussa sekä toteutuksessa. Tietysti perinteistä markkinointiviestintää unohtamatta.

 GRAAFINEN JA TEKSTISUUNNITTELU
 KAMPANJAT
 ESITTEET, KIRJAT, ILMOITUKSET, JULISTEET
 MESSUOSASTOT JA KIERTUEET
 ASIAKASLEHDET
 LIIKELAHJAT
 DIGITAALINEN MARKKINOINTI
 WEB-SIVUT JA SOME
 KUVAT, ESITYSGRAFIIKKA
 VIDEOT

Kriisiviestintä

Vahinko ei tule kello kaulassa. Ympäristöriski voi toteutua melkein missä vain, silti joillain toimialoilla riskit ovat suuremmat. Mahdollisiin vahinkotilanteisiin on varauduttava ennalta, jotta käytännössä osataan toimia nopeasti ja minimoida vahinko. Sama pätee myös kriisiviestintään. Siinä kompurointi voi osoittautua isommaksi ongelmaksi kuin itse vahinkotapahtuma. Hallittu kriisiviestintä voi pelastaa maineen menetykseltä.

 ENNAKKOVALMISTAUTUMINEN
 KRIISIVIESTINTÄOHJEISTUS JA KOULUTUS
 MEDIASEURANTA
 TAPAHTUMIEN KUVAUS

Kuvauspalvelut

Näin on, jos siltä näyttää. Kuva kiinnittää huomion, kertoo, todistaa, herättää tunteita ja tunnelmia. Ammattikuvaajiemme kamerat tuottavat dokumentaarisia ja luovia kuvia sekä videoita studiossa, luonnossa, maan pinnalla ja yläpuolella.

 TUOTEKUVAUKSET
 TAPAHTUMAKUVAUKSET
 ILMAKUVAUKSET
 YRITYSVIDEOT
 TUOTEVIDEOT
 MUU VIDEOTUOTANTO

Ohjelmapalvelut

Luonto on innoituksen lähde ja yhdessäolo siellä muistetaan pitkään. Asiantuntijan opastamat luontotapahtumat kiinnostavat suurta yleisöä, asiakkaita ja omaa henkilökuntaa. Monelle veneretki saaristoon, patikointi korpimaisemaan, kalastuskilpailu tai vaikkapa luontorastit ovat uusi kokemus. Meiltä saat koko paketin suunnittelusta toteutukseen.

 LUONTOTAPAHTUMIEN IDEOINTI JA TOTEUTUS
 MARKKINOINTIVIESTINTÄ
 RÄÄTÄLÖINTI

Konsultointi

Muille maille vierahille? Paljon on selvitettävää. Miten kannattaa toimia? Miten kulttuuri eroaa? Entä markkinoiden rakenne ja jakeluväylät? Säädökset? Tapakulttuuri? Kustannustaso? Käännökset? Autamme aloittelevaa vientiyritystä alkuun.

 KANSAINVÄLINEN MARKKINOINTI
 KANSAINVÄLISTYMINEN
 KONTAKTIVERKOSTON LUOMINEN
 VIESTINTÄPALVELUT
 KÄÄNNÖSPALVELU
 TUKIRAHOITUSTEN HAKUPALVELU

©2018 Baltic Sea Enterprise

Kirjaudu palveluun tunnuksillasi.

tai    

Forgot your details?

Luo tili