Luonto- ja elämyspalvelut

Palvelumme perustuu laajaan yhteistyöverkostoon, jossa on mukana monitaitoisia luontoammattilaisia, perinteiseen sekä nettiviestintään ja markkinointiin erikoistuneita ammattilaisia ja toimistoja; valokuvaajia, graafikkoja, tekstintekijöitä, markkinointisuunnittelijoita…
Projektimme voivat olla isoja tai pieniä, yksittäisiä kokonaisuuksia tai jatkuvaa toimintaa. Toimimme pääosin kotimaassa, mutta voimme tukea myös vaikka pohjoismaihin laajentuvan yrityksen tunnettuutta.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää toiminnastamme ja mahdollisuuksistamme.

nf-icon-57x57

Luonnonvoimat toteuttaa palveluja luontoa ajatellen ja edistäen. Printtituotteissamme pyrimme ensisijaisesti käyttämään ekologisia ja luontoystävällisiä materiaaleja. Käyttäessäsi palveluitamme osallistut samalla luonnonsuojeluun, sillä aina osa palkkioistamme kohdistetaan johonkin luonnonsuojeluhankkeeseemme. Asiakkaanamme saat myös yrityksesi nettisivuille Luonnonvoimien luontomerkin.

Liity palveluntarjoajaksi

Etsimme joukkoomme lisää yhteistyökumppaneiksi viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisia toteuttamaan erilaisia toimeksiantojamme. Myös erilaisten tapahtumien järjestäjät ovat tervetulleita.

Tutustu palveluihimme

Imagoviestintä

Minkälaisen mielikuvan yrityksesi luo ulospäin? Luontomyönteisyys on tänä päivänä yhä tärkeämmässä roolissa yrityksien toiminnassa. Ilmasto lämpenee ja maailma muuttuu. Yrityksillä on suuri vastuu ja myös mahdollisuus vaikuttaa muutoksiin. Konkreettiset teot ovat tärkeitä. Teemme vankalla kokemuksella imagoviestintää kaikenlaisille yrityksille ja yhteisöille tarjoamalla monenlaisia mahdollisuuksia osallistua myös suoraan räätälöityihin luonnonsuojeluhankkeisiin.

 GRAAFINEN SUUNNITTELU
 YRITYKSEN TOIMINTATAPOJEN SUUNNITTELU
 YMPÄRISTÖASIOIDEN HUOMIOIMINEN
 VIESTINNÄN SUUNNITTELU
 YRITYKSEN ARVOT
 LUOTTAMUS
 KONKREETTISET TEOT

Mainostoimistopalvelut

Verkostomme kokeneet markkinointiviestinnän ammattilaisemme suunnittelevat ja toteuttavat kaikenlaisia luonnonsuojeluun, ympäristönsuojeluun ja kestävään kehitykseen liittyviä sisältöjä ja aineistoja unohtamatta myöskään ihan perinteistä AtoB ja BtoB mainontaa.

 GRAAFINEN SUUNNITTELU
 JULKAISUT, KIRJAT
 MESSUOSASTOT
 DIGITAALINEN MARKKINOINTI
 KAMPANJAT
 WEB-SIVUT
 KUVAT, ESITYSGRAFIIKKA
 VIDEOT YM.

Kriisiviestintä

Kriisiviestintä on tärkeää eritoten yrityksille, jotka toimivat alalla, jossa ympäristöriskit ovat olemassa. On osattava ennakoida vahinkojen aiheuttamat ongelmat sekä kyettävä vastaamaan mahdolliseen vahinkotilanteeseen oikealla tavalla. Oikeanlaisella viestinnän suunnittelulla yritys voi pelastaa paljon.

 ENNAKKOVALMISTAUTUMINEN
 KRIISIVIESTINTÄOHJEISTUS
 MEDIASEURANTA
 TAPAHTUMIEN KUVAUS

Kuvauspalvelut

Ammattitaitoiset kuvaajat toteuttavat erilaisia kuvauspalveluita jokaiseen tarpeeseen. Kuvauksia tehdään niin studiossa, luonnossa maanpäällä tai ilmassa.

 TUOTEKUVAUKSET
 ILMAKUVAUKSET
 YRITYSVIDEOT
 TUOTEVIDEOT
 MUU VIDEOTUOTANTO

Ohjelmapalvelut

Suunnittelemme ja toteutamme erilaisia ohjelma- ja tapahtumakokonaisuuksia asiakkaan tarpeen mukaan. Tarjoamme koko konseptisuunnittelun luontotapahtumineen kauniiseen saaristoon tai keskelle rauhallista ja hiljaista korpimaisemaa.

 LUONTOTAPAHTUMIEN IDEOINTI JA TOTEUTUS
 MARKKINOINTIVIESTINTÄ
 RÄÄTÄLÖIDÄÄN TARPEEN MUKAAN

Konsultointi

Maailmanvalloitus ei käy ihan kädenkäänteessä, mutta ei se toisaalta ole mitään rakettitiedettäkään. Tarvitaan ennen kaikkea käytännöntason ymmärrystä siitä, kuinka markkinat toimivat vieraassa maassa. Täytyy ymmärtää, kuinka ihmiset, kulttuuri, kauppatavat ja markkinoiden rakenteet eroavat oman maan vastaavista.

 KANSAINVÄLINEN MARKKINOINTI
 KANSAINVÄLISTYMINEN
 KONTAKTIVERKOSTON LUOMINEN
 VIESTINTÄPALVELUT
 TUKIRAHOITUSTEN HAKUPALVELU

©2021 Baltic Sea Enterprise

Kirjaudu palveluun tunnuksillasi.

tai    

Forgot your details?

Luo tili