Taustavoimina ja neuvonantajina meillä toimii arvostettuja ja osaavia henkilöitä niin luonnon-, yrityssektorin-, kuin markkinoinninkin aloilta. Yhdessä heidän laajan kokemuksensa ja tietonsa kanssa voimme kehittää palveluamme vielä paremmaksi kaikille asiakkaillemme, yhteisön jäsenillemme ja luonnon hyväksi.

Advisory board

Ari Karhilahti

konservaattori

Turun yliopisto

Ari Karhilahti on toiminut vuodesta 1978 Turun yliopistossa konservaattorina tehden eläinten täyttötöiden ohessa myös lukuisia erilaisia luontoselvityksiä Etelä-Suomessa niin uhanalaisista liito-oravista, lepakoista kuin kasveista, linnuista ja hyönteisistäkin. Hän tuntee Varsinais-Suomalaisen luonnon eliöt monipuolisesti. Lisäksi hän on ollut mukana sadoissa luontoartikkeleissa ja tehnyt kuvituksia moniin erilaisiin luontokirjoihin ja julkaisuihin. Karhilahti toimii myös Turun Sanomien Luonto+ -ohjelmien asiantuntijana ja 15 vuoden aikana ja jaksoja onkin syntynyt jo lähes 400 kpl. Sarjassa esitellään luonnon moninaisuutta Turun talousalueella. Radio Suomen Kysykää luonnosta” ohjelmassa hän on toiminut asiantuntijana yli kymmenen jakson verran.

Jukka Palm

toimittaja-omistaja

Lumo-lehti

Palm on ammattiluontokuvaaja, journalisti, arkeologi (HuK), kustannustoimittaja, kustantaja sekä erä- ja luonto-opas (AMT).  Luontoa Palm on kuvannut vuodesta 1980. Nykyään luontokuvaus liittyykin tavalla tai toisella lähes kaikkiin töihin. Kustantajana Palm toimii Lumo Publishing Oy:ssa, pienkustantamossa, joka on erikoistunut luonto- ja valokuvausaiheisiin. Kustantamon päätuote on kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä Lumo, luonnon monimuotoisuuden kuvalehti, jota tehdään Suomen ja maailman huippukuvaajien kanssa. Kustantamo julkaisee valikoiden myös luontokirjoja.

Palm on osallistunut noin 50 arkeologiseen kenttätyöprojektiin Suomen lisäksi Venäjällä, Kreikassa ja Latviassa. Hän on hankkinut perustaidot myös arkeologisesta ilmavalokuvauksesta, jossa lentokoneesta käsin kuvaamalla ja kuvia analysoimalla etsitään aiemmin tuntemattomia muinaisjäännöksiä. Arkeologiset rauniot ovatkin vieneet kuvausmatkoille maailmalle (Kypros, Marokko, Turkki, Thaimaa, Malesia, Kambodzha, Irlanti). Palm on myös innokas luolailija, melonnan ohjaaja ja lumikenkäohjaaja.

Ari Huhtala

yrityskonsultti

NordConsult Oy
Pohjoisruotsin teollisuus
Venäjä-yhteistyö

Huhtala on pitkänlinjan kansainvälistymisasiantuntija, joka on toiminut ja asunut kolmessa maassa – Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Hänellä on suuri yhteistyöverkosto näiden maiden lisäksi myös Norjassa. Rajanylittävän yhteistyön synnyttäminen ja edistäminen on hänen leipälajinsa. Tämän lisäksi hän on perehtynyt rajanylittävään yhteistyöhön edistämiseen liittyviin EU:n ja Suomen rahoitusmahdollisuuksiin.

©2020 Baltic Sea Enterprise

Kirjaudu palveluun tunnuksillasi.

tai    

Forgot your details?

Luo tili